Barion Pixel

Kökény Attila & Rakonczai Viktor /Ébredés koncert/

Koncert a javából!

Kedves Zenerajongók!


Nagy örömmel jelentjük be, hogy az AMFI 3. születésnapját egy igazán különleges eseménnyel ünnepeljük meg! Ezen az estén fantasztikus fellépők várnak benneteket. Az esemény fő attrakciója Kökény Attila és Rakonczai Viktor "Ébredés" koncertje lesz.
Kökény Attila egy rendkívül sokoldalú énekes és zongorista, aki 2010-ben robbant be a köztudatba a "MEGASTÁR" tehetségkutató műsorban. Ebben az évben az év hangjának választották, ami kiemeli kivételes tehetségét és népszerűségét. Azóta számos sláger fűződik a nevéhez, és ma már a magyar zenei élet meghatározó alakja. Attila érzelmes előadásmódja és varázslatos hangja minden koncertjén elbűvöli a közönséget, egyedülálló élményt nyújtva hallgatóinak.
Rakonczai Viktor ARTISJUS és EMeRTon-díjas magyar zeneszerző, zenei producer, zongorista. Sorsuk és egyben első találkozásuk 2011-re nyúlik vissza, amikor Attila Megasztár utáni első szólólemezéhez keresett szerzőket és dalokat. A lemez címadó dalát, a "Nincs semmi másom"-at Viktor készítette, ahogy több tucat egyéb hazai sláger is az ő nevéhez fűződik. Néhány Viktor által írt dal a teljesség igénye nélkül: "Motel", "Mindhalálig mellettem", "Szerelem miért múlsz", "Őrizd az álmod", "Nincs semmi másom".

Az est folyamán még további szuper fellépépők várnak ránk:
Péterfi Kinga jazz énekes lélegzetelállító előadásával varázsolja el a közönséget. Kinga különleges hangja és előadásmódja igazi zenei csemegét ígér mindazoknak, akik szeretik a jazz műfaját.
Kovács Sára Dizna a Liszt Ferenc Zeneakadémián mester szakon végzett klasszikus fuvolaművészként. A fuvola mellett több különféle fúvós hangszeren játszik, pl.: japán shakuhatsi, indiai bansuri, ausztrál didgeridoo, melodika, kínai dizi fuvola, kaval, indián furulya, török ney, valamint énekesként és vokalistaként is működik. Missziójának tartja az improvizációs zene és a különböző égtájak stílusainak ötvözése mellett az intuitív zenélést, melyben előadó és hallgatóság kölcsönös áramlásban hozza létre a hangok kibontakozását.
a koncertet követően DJ Cserhalmi György gondoskodik a retro zenék szerelmeseinek a fantasztikus hangulatáról! György a hazánk egyik ARTISJUS életműdíjas dj-e, aki válogatott sláger zenékkel repít minket vissza a múltba, garantálva, hogy a régi kedvencek újra életre kelnek!
Ne hagyjátok ki ezt a különleges születésnapi eseményt, amely garantáltan felejthetetlen élményekkel gazdagítja az idei nyarat!


Kapunyitás: 18:00
Előkoncert 19:00-20:00
Ébredés Koncert kezdete: 20:00-21:20
DJ Cserhalmi György: 21:30-02.00
Esőnap: szeptember 17.



Várunk mindenkit sok szeretettel!

Időpont

2025.06.07 19:00 - 23:00

Helyszín

AMFI

8226 Alsóörs, Varázserdő u. 3 . • 30/101-1290 • info@amfi.hu