Barion Pixel

Puskás X Kőszívű musicalkoncert

A két előadás legszebb dalai Bori Réka, Jenes Kitti, Märcz Fruzsina, Ember Márk, Harsányi Levente, Orth Péter, Szabó P. Szilveszter és Veréb Tamás előadásában.

A MusicalNeked produkció két nagy sikerű zenés színházi előadását, a Szente Vajk-Galambos Attila-Juhász Levente szerzőhármas által alkotott Puskás, a musicalt és a Kőszívű – A Baradlay-legendát összesen már több mint 140.000 néző tekintette meg! A produkciók minden alkalommal elsöprő, álló tapsos sikert arattak!

A Puskás x Kőszívű musical koncerten a két előadás legszebb dalait hallhatják Bori Réka, Jenes Kitti, Märcz Fruzsina, Ember Márk, Harsányi Levente, Orth Péter, Szabó P. Szilveszter és Veréb Tamás előadásában.

A koncert első részében a Puskás, a musical dalaival és történetével ismerkedhetnek meg. A darab a világ legismertebb magyar embere, Puskás Ferenc labdarúgó pályafutásán keresztül mutatja be a ’40-es és ’50-es évek Magyarországát, annak társadalmi-történelmi-politikai körülményeit.
A szünet után következnek a Kőszívű – A Baradlay-legenda legszebb dalai, amely Jókai Mór örök érvényű klasszikusa, A kőszívű ember fiai nyomán készült. A darab a Baradlay-fivérek és édesanyjuk kalandos történetén keresztül mutatja be az 1848-49-es forradalom és szabadságharc eseményeit!

A Puskás x Kőszívű musicalkoncert nem csak a csodás muzsika miatt lesz emlékezetes, hiszen kulisszatitkokat is megosztunk Önökkel! Az előadások producere, Szabó László, a dalok között az alkotás folyamatának részleteiről mesél!

Ahogy véget ér a Puskás X Kőszívű musical-koncert, azonnal egy különleges pop-musical diszkó veszi kezdetét!

A dj – aki a musicalek producere, Szabó László – a ’80-as évektől napjainkig terjedő évtizedek legnagyobb pop slágereit keveri egymásba úgy, hogy becsempészi közéjük azokat a dalokat, amelyeket musicalek vagy zenés filmek (is) tettek híressé…
Dancing Queen, Mamma Mia és Super Trouper; Les Rois Du Monde és Young Hearts Run Free; Grease és Hair; Csinibaba és Made in Hungária; Bohemian Rhapsody, Dirty Dancing és Pulp Fiction és még sokan mások…


Jegyár:
Normál szektor: 7.900 Ft | Prémium szektor: 9.900 Ft

>> Jegyvásárlás kezelési költség nélkül <<
 
Az előadás hossza: kb. 90 perc
Játszóhely: KULTKIKÖTŐ – Amfiteátrum – Alsóörs (AMFI, Varázserdő u. 3.)
Időpont: 2024. aug 31. (Szo) 20:30
Esőnap: 2024. szept. 1. (V) 20:30

OTP és MBH SZÉP-kártyával is megválthatja jegyét előadásainkra!

A gördülékeny jegykezelés érdekében kérjük, online vásárolt jegyeit még érkezés előtt töltse le mobilkészülékére!

Időpont

2024.08.31 20:30 - 23:59

Kategória

Musical

Helyszín

AMFI Alsóörs

8226 Alsóörs, Varázserdő u. 3 . • 30/101-1290 • info@amfi.hu