Osztálykirándulás


Egész napos kikapcsolódás az AMFI-ban iskolák és osztályok részére! 
 
PLANETÁRIUM 
VARÁZSERDŐ JÁTÉK 
CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMOK
CSAPATVERSENYEK
SPORTOLÁSI LEHETŐSÉGEK
BOGRÁCSOZÁS/SZALONNASÜTÉSAz AMFI osztálykirándulásos programjának célja, hogy a gyerekek játékos módon tanuljanak, kikapcsolódjanak, egyedi és felejthetetlen élményben legyen részük, valamint az osztályközösség erősítése. Mindemellett elismerve a tanárok egész éves munkáját, törekszünk arra, hogy nekik is kikapcsolódás legyen a nálunk töltött idő, így az egész program szervezését és lebonyolítását mi intézzük. Több napos program esetén segítünk megszervezni, milyen látnivalók vannak a környéken, mit érdemes megtekinteni és milyen egyéb kiegészítő programokat javaslunk.

Planetárium, digitális erdei kincskereső játék, csapatépítő programok, bográcsozás/szalonnasütés, túrázás, balatoni strandolás akár esti kertmozival kiegészítve. A kisebb korosztály számára trambulin és játszótér található a helyszínen, valamint kézművesfoglalkozássokkal készülünk!


PLANETÁRIUM

Az ország legnagyobb Planetáriumában nem mindennapi impulzusban lehet részük az idelátogatónak, ahol a legmodernebb digitális technológia segítségével varázsolja el nézőit az égi mozi! Minden korosztály számára tudunk ajánlani filmeket, óvódás kortól egészen a fiatal felnőttekig. -> További információ <-


VARÁZSERDŐ JÁTÉK

avagy digitálsi erdei kincskeresés. Egyedülálló és innovatív, ha leginkább körül szeretnénk írni az AMFI Varázserdő játékát, amiben a csapatoknak az erdőben elrejtett szobrokat kell megtalálniuk, a mai technológia vívmányok segítségével, játékos kérdéseken keresztül. Számit ki mennyi szobrot talál, mennyi idő alatt és hány kérdésre tudott helyesen válaszolni. A kérdések teljesen személyre szabhatók, akár egy tananyagra, vagy akár az osztályt érintő egyéni kérdésekkel. -> További információ <-


CSAPATÉPÍTŐ JÁTÉKOK 

A csapatépítés az egyik legszélesebb körben használt csoportfejlesztési tevékenység, melynek célja, hogy a felszínre hozza és beszédtémává tegye a csoporton belüli interperszonális problémákat és javítsa a teljesítményt. 

  • Igazat mond vagy hazudik játék? Pokerface
  • Mi van a dobozban játék (Nem látod, csak érzed, mi lehet az?!)
  • Kirándulás a Csere-hegyi kilátóba, közben: mit lát Nyunyó játék (az erdő különböző pontjainak látószögét kell megkeresni, vagyis mit láthatott a kis plüssfigura Nyunyó)
  • Alapíts bandát! (közös zenélés gyerekhangszerekkel)
  • Rezdüljünk együtt játék (Össze tudtok úgy hangolódni, hogy a kötelekkel kifeszített dobon minél tovább tudjátok pattogtatni a labdát?) 
     

CSAPATVERSENYEK

Kötélhúzás
Óriás amőba (futó versennyel egybekötve)
Zsákban futás
Terep futóverseny
Célbadobás
Akadálypálya
Íjászkodás 
 

EGYÉNI VERSENYEK

Tollas verseny
Pingpong verseny
Csocsóbajnokság 

 
KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK 

Lovaglás a közeli lovardában


ELLÁTÁS

Szalonna/virsli sütés vagy bográcsozás 


SZÁLLÁS

Sátorozási lehetőséget tudunk biztosítani a helyszínen a főépületünkben található modern fürdő és mellékhelységek használatával.

 
PÉLDA PROGRAMTERVRE (Hogyan néz ki egy nap az AMFI-ban?)
8.00-8.30 Érkezés, ismerkedés a helyszínnel 
8.30-10.00 Varázserdő játék - digitális erdei kincskeresés
10.00-11.00 Csapatversenyek 
11.00-11.30 Mi van a dobozban játék 
11.30-13.30 Ebéd előkészítése, elkészítése 
13.30-14.00 Planetáriumi vetítés
14.00-14.30 Alapíts bandát játék 
14.30-14.45  Túrázás a Csere-hegyi kilátóba/Keresd a Nyunyót játék 
15.45-16.15  Csocsóbajnokság
16.15 Hazaindulás 
 
30 fő feletti csoportok részére egyedi kedvezményt biztosítunk és 2 fő pedagógus részére a programokat ingyenesen biztosítjuk! 
Kérje egyedi ajánlatunkat -> info@amfi.hu 

Kiajánló letöltése

8226 Alsóörs, Varázserdő u. 3 . • 30/101-1290 • info@amfi.hu