Barion Pixel

Bemutatkozunk


A helyszín páratlan és egyedülálló: a Csere-hegy vörös sziklafalába vájt, sűrű erdő által szegélyezett, kivételes atmoszférájú terület. Az itt található vörös homokkövek, a helyiek számára különleges értékkel és jelentéssel bírnak, hisz évszázadokon át munkát és megélhetést biztosítottak elődeik számára, ezáltal értéket teremtve és közvetítve generációk közt. 

Az alsóörsi Amfiteátrum az 1970-es évekig vöröskő-bányaként funkcionáló kőfejtő volt. A 2021-es rekultivációját követően épült egy planetárium - mely jelenleg Magyarország legnagyobb planetáriuma - egy közösségi épület, kialakításra kerüt egy bár, egy játszótér, valamint egy 450 férőhelyes, 12 soros, félköríves, vöröskőből készült nézőtér a hegyoldalban (amfiteátrum), mely felejthetetlen színházi előadásoknak és koncerteknek ad helyet. 

Szeretettel várjuk a családokat, barátokat, sporttársakat, társaságokat, csoportokat, művészeti klubokat, cégeket, iskolákat, óvodákat az ország minden pontjáról színes rendezvényekkel, programokkal, foglakozásokkal, táborokkal, kiállításokkal és előadásokkal. 


8226 Alsóörs, Varázserdő u. 3 . • 30/101-1290 • info@amfi.hu