Barion Pixel

Technológiai korszerűsítés

Technológiai korszerűsítés a Partner-Immo Kft-nél


A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében megvalósuló fejlesztés – vissza nem térítendő támogatási összeg: 9,97 millió Ft - tárgya a Partner-Immo Kft. M.n.s. egyéb szórakoztatás, szabadidős tevékenység (9329’18) tevékenységének fejlesztése volt technológiai megújulás útján. A fejlesztéssel a régió lakóinak szórakozási - és kulturális tevékenységeinek lehetőségeit növeltük, valamint hozzájárultunk a turizmus fejlesztéséhez. Az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosította a fejlesztést, melynek célja: a hazai kis- és középvállalkozások növekedésének és versenyképességének előmozdítása, a vállalkozások hozzáadott értékének, bevételének és méretének növekedése, valamint a Partner-Immo Kft. profitabilitásának, eredményességi mutatóinak és szakmai elismertségének növelése.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz programon belül, a GINOP Plusz- 1.2.2-22 - Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program konstrukció keretében valósult meg, 9,97 millió Ft vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével. A fejlesztés eredménye a Partner-Immo Kft. technológiai megújulása, eszközparkjának modernizálása. Prognózisunk szerint a fejlesztés eredményeképp elért technológiai változások bevezetésével, az új eszköz használatával a vállalkozás piaci szerepe tovább erősödik, a régió fejlődéséhez jelentősen hozzájárul. Eszközbeszerzésünkkel az alsóörsi digitális játéktérrel való összekapcsolás és kiterjesztés, a színházi előadások akadálymentes lebonyolítása, valamint a szolgáltatásaink körének kibővítése is elérhetővé vált. 

Összefoglaló információk:

Megvalósítási helyszín: 8226 Alsóörs, Varázserdő utca 3. 
Kedvezményezett neve: Partner-Immo Korlátolt Felelősségű Társaság
Projekt fizikai befejezésének napja: 2023.09.28.
Vissza nem térítendő támogatás összege: 9 969 639 Ft
Támogatás mértéke: 70 %
Projekt azonosítószáma: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00730
Felhívás neve, kódszáma: Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program -GINOP Plusz-1.2.2-22 


A projekt (költség)elemei:

Technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzése
Közvetett költségek: projektmenedzsment, általános (rezsi) költségek


A projekt részletes bemutatása:

-------------------------------------------------------------------

A projekt megvalósítása során a fejlesztendő tevékenységünk a 9329 '08 M.n.s. egyéb szórakoztatás, szabadidős tevékenység, valamint a 8230 '08 Konferencia, kereskedelmi bemutató szervezése. A Partner-Immo Kft. 2019-ben létrehozott egy olyan technológiailag fejlett, digitális játékteret, melyben minden korosztály megtalálhatja a számára legkedvezőbb szabadidős tevékenységi formát. Az ún. alsóörsi Varázserdőben, mint kültéri helyszín és az Amfiteátrum irányítóközpontjában, mint belső helyszín kialakított digitális játéktér és irányítóközpont magába foglal rendkívül sok olyan korszerű technológiát, melyekkel vállalkozásunk kiemelkedő lehet a piacon hasonló területen nyújtott szolgáltatások közül. Jelenleg a térségben kizárólagos szolgáltatóknak minősülünk, így piaci előnyünk biztosított. Az Amfiteátrum területén kialakított rendezvénytér helyszínéül szolgál a térségbe érkező színházi előadásoknak, koncerteknek, városi rendezvényeknek és táboroknak. A Partner-Immo Kft. mind eszközparkjának beszerzése során, mind a helyszín kialakítása során ehhez a rendkívüli adottságokkal rendelkező helyszínhez igazította szolgáltatásainak sokszínűségét. A beszerzés tárgya és fő eleme egy ledes eszköz volt, melynek segítségével szolgáltatásaink egy olyan dimenzióba emelhetők, melynek során a balatoni térség egyik vezető rendezvényszervező és szolgáltatóterévé váltunk. Eszközbeszerzésünkkel mind a digitális játéktérrel való összekapcsolás és kiterjesztés, mind a színházi előadások akadálymentes lebonyolítása, mind a szolgáltatásaink körének kibővítése is elérhetővé vált. A beszerzett eszköz jelenleg a piacon legkorszerűbb technológiával felszerelt kijelző, mely helyettesítheti az általunk eddig túlnyomórészt papíron közzétett információkat, ezzel is hozzájárulva a környezettudatos információátadáshoz. A beszerzés tárgya hozzájárult rendezvényeink technológiai korszerűsítéséhez. Az eszköz multifunkciós felhasználási lehetőségeink köszönhetően szolgáltatásaink diverzifikációjával vállalkozásunk növekedett, versenyképességünk javult, magasabb értékteremtő hatást értünk el megrendelőink számáraA projekt költségvetésének összeállítása során a reális és takarékos pénzgazdálkodás elveit tartottuk szem előtt.


8226 Alsóörs, Varázserdő u. 3 . • 30/101-1290 • info@amfi.hu