Barion Pixel

Varázserdő játék


Természetbe integrált digitális kihívás! 


Ez az AMFI Alsóörs interaktív kincskereső játéka, mely a mai modern technikát hozza el erdei környezetbe, és ahol játékos kérdéseken keresztül kell megkeresni az erdőben elrejtett vöröskő installációkat.


A játék leírása: A játékosokat 2-8 fős csapatokra osztjuk, a csapatokon belül pedig kinti és benti játékosokra. A főépületben van a benti játékosok bázisa, ők kapnak 1-1 laptopot és egy térképet amin látják az elrejtett szobrok elhelyezkedését. A kinti játékosoknak az ő irányításukkal kell megkeresni a szobrokat. Nekik egy tablet áll a rendelkezésükre, amelyre érkeznek az információk, merre kell haladniuk. Ha megtalálták a számukra kijelölt szobrot, azon találnak egy QR-kódot , amit ha leolvasnak feldob egy kérdést, amire válaszolniuk kell. Számít az idő, ki-mennyi szobrot talál és hány kérdésre tudott helyesen válaszolni.


Ajánlott létszám: 4-40 fő
A játék tematikája egyedi igényekre szabható!
Az időtartama: rugalmasan állítható, kb. 1 óra
Ajánlott létszám: 4-40 fő A játék tematikája egyedi igényekre szabható! Az időtartama kb. 1 óra

A játékhoz előzetes bejelentkezés szükséges! -> info@amfi.hu


Fejtse meg, mit rejt az alsóörsi rengeteg! Egyedülálló digitális kalandjáték, ahol a virtuális élménytér és az erdei környezet találkozik, és izgalmas időtöltés keretében kereshetik a játékokok a kincseket, oldhatják meg a rejtvényeket, feladványokat.


8226 Alsóörs, Varázserdő u. 3 . • 30/101-1290 • info@amfi.hu