Egyházi Könnyűzenei Találkozó

Az AMFI Alsóörs első alkalommal, hagyományőrző céllal rendezi meg az Egyházi Könnyűzenei Találkozóját.


EGYHÁZI KÖNNYŰZENEI TALÁLKOZÓ

Az AMFI egy olyan közösségi-, kulturális- és élménytér Alsóörs szegletében, ahol szemet gyönyörködtető, egyedülálló természeti környezetben minőségi időt tölthet együtt szeretteivel, családjával, barátaival, kollégáival, ismerőseivel és életre szóló élményt szerezhet nálunk. 
Balatonfelvidék egyik legszebb szabadtéri színháza mellett, nálunk található, Magyarország legnagyobb működő planetáriuma és egy egyedülálló digitális játéktér. Fontos számunkra, hogy megismertessük közönségünket a helyi értékekkel, hagyományokkal, környezettel, kultúrkincseinkkel, és sokszínű szórakozási lehetőséget biztosítsunk a hozzánk látogatóknak.

2022.június 17-18-án 1. alkalommal, hagyományteremtő szándékkal kerül megrendezésre az Egyházi Könnyűzenei Találkozónk, melyet az ideérkezők ingyenesen látogathatnak. A két nap alatt számos koncertélmény és gyerekprogram várja a látogatókat. Péntek este főtiszteletű Steinbach József püspök úr és nagytiszteletű dr. Kálmán Csaba lelkészi főjegyző úr , szombat este excellenciás Dr. Udvardy György érsek úr és főtisztelendő Berkes Péter plébános úr egyházi vezetők vezetésével kerül celebrálásra az istentisztelet és szentmise. A szombati szentmise alatt a zenei szolgálatot Szilas Imre (zeneszerző és orgonaművész) vezetésével az AcCordis zenekar fogja adni. A szentmisét a Mária Rádió élőben közvetíti.
Célunk, hogy az ideérkező családok, fiatalok az egyházi könnyűzenén keresztül lelki töltődéssel térhessenek haza, valamint a fiatal közösségek megszólítása és a könnyűzenén keresztül a lelki épülésük segítése.


Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

(A látogató tudomásul veszi , hogy a rendezvény alatt róla kép-és hanganyag készülhet, melyet a szervező marketing célokra felhasználhat. A műsorváltozás jogát fenntartjuk!)Időpont

2022.06.17 12:00 - 06.18 22:00

Helyszín

AMFI Alsóörs

8226 Alsóörs, Varázserdő u. 3 . • <a href="tel:+36301011290">30/101-1290</ä> • info@amfi.hu