Barion Pixel

AMFI Alkotótábor II.

AMFI Alkotótábor II.

2024.08.26-30. A tábor azoknak a gyerekeknek szól, akik szeretnek alkotni, festeni, színezni, tépni, rajzolni, ragasztani, vágni, gyúrni, lapítani, fűzni, fonni, szőni, és kedvük van különböző technikákat kipróbálni.

A tábor célja, tematikája
A tábor azoknak a gyerekeknek szól, akik szeretnek alkotni, festeni, színezni, tépni, rajzolni, ragasztani, vágni, gyúrni, lapítani, fűzni, fonni, szőni, és kedvük van különböző technikákat kipróbálni. 6-10 éves korig várjuk a kis alkotókat táborunkba, ahol a gyermekek életre szóló élményekkel gazdagodnak fejlődik kreativitásuk, kézügyességük, önbizalmuk, együttműködési készségük, különböző kézműves technikákkal ismerkedhetnek meg: textilfestés, batikolás, üvegfestés, mézeskalácskészítés és díszítés, szalvétatechnika, bábkészítés, alkotás újrahasznosítással, kavicsfestés. Naponta más-más technikát helyezünk fókuszba, emellett játékokkal, mesékkel, mozgással színesítjük a programot.

Minden táborunk Táborzáró családi délutánnal zárul, melyre szeretettel várjuk a szülőket, nagyszülőket, testvéreket, barátokat.  A hét folyamán készült alkotásokból Élménygalériát szervezünk, és az összes táborozónak meglepetéssel kedveskedünk. 

A tábor időtartama:
5 nap: naponta 8-16 óráig 


Részvételi díj: 55 000 Ft.

Kedvezményeink: testvéreknek 3000 Ft kedvezményt, visszatérő táborozóinknak a 2. tábortól 3000 Ft kedvezményt biztosítunk. A tábor díja magában foglal napi egyszeri meleg étkezést és a felhasznált alapanyagok költségét is. Tízórait és uzsonnát kérjük, hozzanak a gyerekek!Jelentkezés és lemondás:
Hogyan lehet jelentkezni?

A táborainkba emailen jelentkezési lappal, vagy online kitölthető jelentkezési lapon lehet jelentkezni, legkésőbb az adott tábor kezdő időpontja előtt 14 nappal lehetséges, később már csak a fennmaradó, vagy visszamondott helyekre fogadunk el jelentkezéseket. Mikor végleges a jelentkezés?

A jelentkezést csak abban az esetben tudjuk véglegesíteni, ha a részvételi díjat is befizetik, legkésőbb a táborozás előtti 11. napig. Ezt átutalással, vagy a helyszínen kézpénzben, bankkártyával, SZÉP kártyával tudják megtenni. Kérjük, minden dokumentumon (pl. átutalás) a gyermek nevét és a választott tábor időpontját és megnevezését is legyenek szívesek feltüntetni. A részvételi díj beérkezését követően, maximum 3 napon belül e-mailben kiküldjük a szülőknek a részvételi igazolást.

Ha a jelentkezésük után valamilyen ok (betegség stb.) miatt mégsem szeretnének jönni a táborba, akkor ezt is jelezzék számunkra időben, mert addig mások elől foglalják az amúgy is szűkös férőhelyeket.Hogyan tudom lemondani a tábort?

Betegség, vagy egyéb ok miatt lehetőség van a táborozás lemondására, vagy módosítására egy másik hétre.

A jelentkezés lemondása esetén: a tábor kezdőnapján történő lemondás esetén a teljes vételár 100%-a illeti meg Szolgáltatót lemondási díj címen, de betegség esetén orvosi igazolás felmutatásával a költség egyéb táborra átvihető vagy egyéni elbírálás alá tartozik.Milyen dokumentumra van szükség a jelentkezéshez?

A jelentkezési lap mellett megtalálható “Szülői nyilatkozat” kitöltésére, amely a legfontosabb egészségügyi információkat tartalmazza a gyermekről. Kérjük ezt az első nap hozzák magukkal. (Szülői nyilatkozat)

Mikor végleges a jelentkezés?

A jelentkezést csak abban az esetben tudjuk véglegesíteni, ha a részvételi díjat is befizetik, legkésőbb a táborozás előtti 11. napig. Ezt átutalással, vagy a helyszínen kézpénzben, bankkártyával, SZÉP kártyával tudják megtenni. Kérjük, minden dokumentumon (pl. átutalás) a gyermek nevét és a választott tábor időpontját és megnevezését is legyenek szívesek feltüntetni. A részvételi díj beérkezését követően, maximum 3 napon belül e-mailben kiküldjük a szülőknek a részvételi igazolást.

Ha a jelentkezésük után valamilyen ok (betegség stb.) miatt mégsem szeretnének jönni a táborba, akkor ezt is jelezzék számunkra időben, mert addig mások elől foglalják az amúgy is szűkös férőhelyeket.

 

ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ NAPKÖZIS TÁBORAINKHOZ

ÉLETKOR: általában 5-6 éves kortól várjuk a gyerekeket táborainkba, de minden tábornál megjelöljük az ajánlott életkort.

FELSZERELÉS: A tábor programjaihoz illő kényelmes ruha és cipő, időjárásnak megfelelő öltözet, váltóruha, esőkabát. Kis hátizsák (névvel ellátva), kulacs, sapka, naptej. Kérjük, hogy mobiltelefont, fényképezőgépet, egyéb elektronikai eszközt ne hozzanak a táborba értékmegőrzési és pedagógiai okokból. Szükség esetén a szülők elérhetik a tábort telefonon, és a táborból is tudunk a szülőnek telefonálni.

ÉTKEZÉS: A napi egy meleg étkezést az ÁNTSZ előírásainak megfelelően egy közeli étteremből rendeljük. Speciális étrend (szakorvosi igazolással alátámasztott) is kérhető egyéni megbeszélés alapján. Kérjük, ezt az igényüket a jelentkezési lapon feltétlenül tüntessék fel! Kérjük, hogy tízórait és uzsonnát csomagoljanak a gyerekeknek!

FELÜGYELET: a táborok teljes időtartama alatt pedagógus felügyel a gyermekekre, természetesen a létszámnak megfelelő animátor személyzettel.

 

PROGRAM: 8:00 – 16:00

TÁBOR HELYSZÍNE: 8226 Alsóörs, Varázserdő utca 3.

NAPIREND:

IDŐPONT PROGRAMOK

8.00 – 9.00 Gyülekező, szabad játék, reggeli torna

9.00 – 9.30 Tízórai

9.00 – 12.00 Délelőtti programok

12.00 – 13.00 Ebéd

13.00 – 15.30 Pihenő, délutáni programok, uzsonna

15.30 – 16.00 Szabadjáték, hazabocsátás


Jelentkezési űrlapok 
Online jelentkezési lap
Amennyiben szeretne jelentkezni táborainkra, töltse ki online jelentkezési lapunkat.

Szülő adatai

Gyermek adatai

Tábor kiválasztása

Számlázási adatok

Ha számlát kér a táborról, kitöltése kötelező!

 
Szülői nyilatkozat táborozáshoz
Amennyiben gyermeke részt vesz táborunkban, kérem töltse ki a szülői nyilatkozatot!

Alap információk

A tábor helye: AMFI 8226. Alsóörs, Varázserdő u. 3. A 12/1991. (V.18.) NM rendelet: A táborozásban csak az vehet részt, aki arra egészségileg alkalmas! A gyermek törvényes képviselője a táborozást megelőző négy napon belül kiállított nyilatkozattal igazo

Nyilatkozat arról, hogy a gyermeken nem észlelhetőek az alábbi tünetek

A nyilatkozatot kiállító törvényes képviselő adatai


8226 Alsóörs, Varázserdő u. 3 . • 30/101-1290 • info@amfi.hu