Barion Pixel

Túra- és sporttábor

Túra- és sporttábor

2024.06.24-06.29. 6-12 éves gyermekeknek. Játékos ügyességi versenyek és sportok, kincskeresés, akadályverseny egy kis kézműveskedéssel.

A tábor célja, tematikája

A tábor olyan 6-12 éves gyermekeknek szól, akik szeretik az erdőt járni, túrázni. A táborunk célja, hogy ismeretterjesztő, játékos túrák keretében közelebbről is megismerjék Alsóörsöt és környékét. Élményeken keresztül mutatjuk be nekik a falu történelmét, természeti és kulturális értékeit, emellett számos sportolási lehetőséget biztosítunk résztvevőink számára: akadályverseny, kincskeresés, játékos kvízfeladatok várják a gyerekeket.
Túrázunk a régióban, a környező hegyekben, térképen tájékozódunk, közben sokat játszunk, kézműveskedünk.

Minden táborunk Táborzáró családi délutánnal zárul, melyre szeretettel várjuk a szülőket, nagyszülőket, testvéreket, barátokat.  A hét folyamán készült alkotásokból Élménygalériát szervezünk, és az összes táborozónak meglepetéssel kedveskedünk. 

A tábor időtartama:

5 nap: naponta 8-16 óráig 

Részvételi díj: 48 000 Ft. Testvéreknek 3000 Ft kedvezmény biztosítunk. A tábor díja magában foglal napi egyszeri meleg étkezést és a felhasznált alapanyagok költségét is. Tízórait és uzsonnát kérjük, hozzanak a gyerekek!

Jelentkezés és lemondás:

Hogyan lehet jelentkezni?

A táborainkba emailen jelentkezési lappal, vagy online kitölthető jelentkezési lapon lehet jelentkezni, legkésőbb az adott tábor kezdő időpontja előtt 14 nappal lehetséges, később már csak a fennmaradó, vagy visszamondott helyekre fogadunk el jelentkezéseket. 


Mikor végleges a jelentkezés?

A jelentkezést csak abban az esetben tudjuk véglegesíteni, ha a részvételi díjat is befizetik, legkésőbb a táborozás előtti 11. napig. Ezt átutalással, vagy a helyszínen kézpénzben, bankkártyával, SZÉP kártyával tudják megtenni. Kérjük, minden dokumentumon (pl. átutalás) a gyermek nevét és a választott tábor időpontját és megnevezését is legyenek szívesek feltüntetni. A részvételi díj beérkezését követően, maximum 3 napon belül e-mailben kiküldjük a szülőknek a részvételi igazolást.

Ha a jelentkezésük után valamilyen ok (betegség stb.) miatt mégsem szeretnének jönni a táborba, akkor ezt is jelezzék számunkra időben, mert addig mások elől foglalják az amúgy is szűkös férőhelyeket.


Hogyan tudom lemondani a tábort?

Betegség, vagy egyéb ok miatt lehetőség van a táborozás lemondására, vagy módosítására egy másik hétre.

A jelentkezés lemondása esetén: a tábor kezdőnapján történő lemondás esetén a teljes vételár 100%-a illeti meg Szolgáltatót lemondási díj címen, de betegség esetén orvosi igazolás felmutatásával a költség egyéb táborra átvihető vagy egyéni elbírálás alá tartozik.


Milyen dokumentumra van szükség a jelentkezéshez?

A jelentkezési lap mellett megtalálható “Szülői nyilatkozat” kitöltésére, amely a legfontosabb egészségügyi információkat tartalmazza a gyermekről. Kérjük ezt az első nap hozzák magukkal. (Szülői nyilatkozat)


Jelentkezési űrlapok

Online jelentkezési lap

Amennyiben szeretne jelentkezni táborainkra, töltse ki online jelentkezési lapunkat.
Jelentkezési lap kitöltése

Szülői nyilatkozat táborozáshoz

Amennyiben gyermeke részt vesz táborunkban, kérem töltse ki a szülői nyilatkozatot!
Szülői nyilatkozat kitöltése

8226 Alsóörs, Varázserdő u. 3 . • 30/101-1290 • info@amfi.hu