Kultkikötő Amfiteátrum

Kultkikötő Amfiteátrum

KULTKIKÖTŐ AMFITEÁTRUM

 

A Kultkikötő 2006 óta évről-évre azon dolgozik, hogy emlékezetes produkciókat (koncerteket, zenés és prózai színházi előadásokat, kiállításokat, valamint gyerekelőadásokat) csempésszen a balatoni min-dennapokba. Történetünk Földvárról indult, ám mára – a Balaton legnagyobb színházi fesztiváljaként – a tó öt településén vagyunk már jelen.

2021-ben ért bennünket az a megtiszteltetés, hogy Alsóörs is bizalmat szavazott nekünk. Arra, hogy azt tegyük, amihez a legjobban értünk, és Földvár, Szárszó, Boglár és Fenyves mellett itt is szervezzünk olyan programokat, melyek minden generáció számára garantálják a minőségi kikapcsolódást. Töltsük meg kulturális produkciókkal a megújult látogatóközpont csodás, egykori kőfejtőből kialakított és az ókori amfiteátrumok világát idéző játszóhelyét.

Egészen kivételes hely ez. A Csere-hegy sziklafalába vájt amfiteátrum akusztikája, a lelátó modern, mégis régi időket idéző hangulata, a sűrű erdő és a vörös talaj összhatása elvarázsolja a közönséget. Szebb színházi környezetet elképzelni sem lehet.

2023-ban a legváltozatosabb programokkal szeretnénk ez a kuriózumnak számító játszóhelyet megtölteni. A fellépők sorában többek között ott szerepel a Csík zenekar és Presser Gábor, Pindroch Csaba, Bezerédi Zoltán és Mertz Tibor, a Budapest Bár, a kaposvári Csiky Gergely Színház, a Roxínház, valamint Pannon Várszínház társulata.

A programokról, valamint jegyvásárlásról a Kultkikötő honlapján tájékozódhat bővebben:

MŰSOR

KAPCSOLAT

Tel: +36 30 66 55 989

Email: jegy@kultkikoto.hu

Web: https://kultkikoto.hu

8226 Alsóörs, Varázserdő u. 3 . • 30/101-1290 • info@amfi.hu