Iskolaelőkészítő tábor

2022.08.22-08.26. 5-7 éveseknek. Segíti az óvodásokat abban, hogy sikeres és zökkenőmentes legyen számukra az iskolakezdés. A program komplex: sok mozgást, játékot tartalmaz, rengeteg új tapasztalattal, tudással, és élménnyel gazdagodnak a résztvevők. Mindez inspiráló környezetben remek lehetőség a járványhelyzet miatt kimaradt időszak pótlására. Részvételi díj: 35 000 Ft

A tábor célja, tematikája

A tábor azoknak a gyerekeknek szól, akik ősszel iskolások lesznek, de ismétlő nagycsoportosokat is szeretettel várunk. Segíti az óvodásokat abban, hogy sikeres és zökkenőmentes legyen számukra az iskolakezdés. A program komplex: sok mozgást, játékot tartalmaz, rengeteg új tapasztalattal, tudással, és élménnyel gazdagodnak a résztvevők. A heti tevékenységek hozzájárulnak ahhoz, hogy az óvodások magabiztosan lépjenek be az iskola kapuján, és bátran, sikeresen kezdjék meg tanulmányaikat. Kiscsoportos fejlesztő foglalkozásokat tartunk, melyek sokrétűek: szociális és kommunikációs készségek fejlesztése, mozgáskoordináció, figyelem, koncentráció, emlékezet, finommotorika, kreativitásfejlesztés. Mindez inspiráló környezetben remek lehetőség a járványhelyzet miatt kimaradt időszak pótlására. Emellett sok játékot, mozgást, szabadidős tevékenységet, kézműves foglalkozást is biztosítunk a résztvevőknek.

Jelentkezés és lemondás

Hogyan lehet jelentkezni?

A táborainkba emailen jelentkezési lappal, vagy online kitölthető jelentkezési lapon lehet jelentkezni, legkésőbb az adott tábor kezdő időpontja előtt 14 nappal lehetséges, később már csak a fennmaradó, vagy visszamondott helyekre fogadunk el jelentkezéseket. 


Mikor végleges a jelentkezés?

A jelentkezést csak abban az esetben tudjuk véglegesíteni, ha a részvételi díjat is befizetik, legkésőbb a táborozás előtti 11. napig. Ezt átutalással, vagy a helyszínen kézpénzben, bankkártyával, SZÉP kártyával tudják megtenni. Kérjük, minden dokumentumon (pl. átutalás) a gyermek nevét és a választott tábor időpontját és megnevezését is legyenek szívesek feltüntetni. A részvételi díj beérkezését követően, maximum 3 napon belül e-mailben kiküldjük a szülőknek a részvételi igazolást.

Ha a jelentkezésük után valamilyen ok (betegség stb.) miatt mégsem szeretnének jönni a táborba, akkor ezt is jelezzék számunkra időben, mert addig mások elől foglalják az amúgy is szűkös férőhelyeket.


Hogyan tudom lemondani a tábort?

Betegség, vagy egyéb ok miatt lehetőség van a táborozás lemondására, vagy módosítására egy másik hétre.

A jelentkezés lemondása esetén: a tábor kezdőnapján történő lemondás esetén a teljes vételár 100%-a illeti meg Szolgáltatót lemondási díj címen, de betegség esetén orvosi igazolás felmutatásával a költség egyéb táborra átvihető vagy egyéni elbírálás alá tartozik.


Milyen dokumentumra van szükség a jelentkezéshez?

A jelentkezési lap mellett megtalálható “Szülői nyilatkozat” kitöltésére, amely a legfontosabb egészségügyi információkat tartalmazza a gyermekről. Kérjük ezt az első nap hozzák magukkal. (Szülői nyilatkozat)


Jelentkezési űrlapok

Online jelentkezési lap

Amennyiben szeretne jelentkezni táborainkra, töltse ki online jelentkezési lapunkat.
Jelentkezési lap kitöltése

Szülői nyilatkozat táborozáshoz

Amennyiben gyermeke részt vesz táborunkban, kérem töltse ki a szülői nyilatkozatot!
Szülői nyilatkozat kitöltése

8226 Alsóörs, Varázserdő u. 3 . • <a href="tel:+36301011290">30/101-1290</ä> • info@amfi.hu