Barion Pixel

Nevezési lap

NEVEZÉSI LAP

Nevezés a II. Balaton-felvidéki Kolbászsütő Fesztiválra

Nevezési díj

20.000 Ft

Mit tartalmaz a nevezési díj?

A VERSENYZŐKNEK AZ ALÁBBI ALAPCSOMAGOT BIZTOSÍTJUK: - 7kg darálthús - sertésbél - sörpad garnitúra (Igény szerint, a kolbászok sütéséről a szervező által biztosított séf gondoskodik.)

Nevezési feltételek

- A versenyre kizárólag a helyszínen készített kolbászokkal lehet nevezni. - Az étel fűszerezéséről, elkészítéséhez szükséges eszközökről minden csapat maga gondoskodik. - A résztvevőknek kóstolótálat kell biztosítaniuk a rendezvény látogatói számára.

- Az elkészült ételekből az ÁNTSZ előírása alapján, minden versenyző köteles ételmintát venni, valamint köteles betartani a higiénés szabályokat. - A résztvevők vállalják, hogy betartják a balesetvédelmi és tűzvédelmi szabályokat.

- A szervezők nem vállalnak anyagi felelősséget a résztvevők felszereléseiért. - A résztvevők száma korlátozva van, a részvételt a jelentkezés beérkezésének sorrendjében tudjuk biztosítani.

- Az egyéni résztvevők regisztrációja a nevezési díj befizetésével válik véglegessé, melyet 2023.10.15-ig köteles megfizetni, a szervezők által küldött díjbekérő alapján. (A nevezési díj befizetése intézményekre, egyesületekre nem vonatkozik.)

A nevezési feltételeket elolvastam, megértettem, valamint vállalom azok betartását.

Hol hallott a Balaton-felvidéki Kolbászsütő Fesztiválról?

8226 Alsóörs, Varázserdő u. 3 . • 30/101-1290 • info@amfi.hu