Tábor

Táborok: Színes programjaink között változatos tematikájú nyári napközis táborok is szerepelnek különböző életkorú és érdeklődésű gyerekeket szeretettel várjuk ebbe a páratlan erdei környezetbe, ahol rengeteg új élménnyel gazdagodhatnak.

 

Táborok  rövid leírása:

Ha szeretnéd, hogy gyermeked csodálatos erdei környezetben töltsön rengeteg új élménnyel, tapasztalattal gazdagodjon, jól szórakozzon? Akkor nézz körül táboraink színes programkínálatában, és mihamarabb jelentkezz, hisz férőhelyeink limitáltak! További információk és jelentkezés emailben: info@amfi.hu vagy weblapunkon www.amfi.hu oldalon.

 

Minden táborunk Táborzáró családi délutánnal zárul, melyre szeretettel várjuk a szülőket, nagyszülőket, testvéreket, barátokat.  A hét folyamán készült alkotásokból Élménygalériát szervezünk, és az összes táborozónak meglepetéssel kedveskedünk. 

Kedvezményeink: testvéreknek 3000 Ft kedvezményt, visszatérő táborozóinknak a 2. tábortól 3000 Ft kedvezményt biztosítunk. A tábor díja magában foglal napi egyszeri meleg étkezést, és a felhasznált alapanyagok költségét is. Tízórait és uzsonnát kérjük, hozzanak a gyerekek!Általános tájékoztató napközis táborainkhoz

ÉLETKOR: általában 5-6 éves kortól várjuk a gyerekeket táborainkba, de minden tábornál megjelöljük az ajánlott életkort.

FELSZERELÉS: A tábor programjaihoz illő kényelmes ruha és cipő, időjárásnak megfelelő öltözet, váltóruha, esőkabát. Kis hátizsák (névvel ellátva), kulacs, sapka, naptej. Kérjük, hogy mobiltelefont, fényképezőgépet, egyéb elektronikai eszközt ne hozzanak a táborba értékmegőrzési és pedagógiai okokból. Szükség esetén a szülők elérhetik a tábort telefonon, és a táborból is tudunk a szülőnek telefonálni.

ÉTKEZÉS: A napi egy meleg étkezést az ÁNTSZ előírásainak megfelelően egy közeli étteremből rendeljük. Speciális étrend (szakorvosi igazolással alátámasztott) is kérhető egyéni megbeszélés alapján. Kérjük, ezt az igényüket a jelentkezési lapon feltétlenül tüntessék fel! Kérjük, hogy tízórait és uzsonnát csomagoljanak a gyerekeknek!

PROGRAM: 8:00 – 16:00

 

– TÁBOR HELYE –

8226. Alsóörs, Varázserdő utca 3.

 

NAPIREND:

IDŐPONT
PROGRAMOK
8.00 – 9.00
Gyülekező, szabad játék, reggeli torna
9.00 – 9.30
Tízórai
9.00 – 12.00
Délelőtti programok
12.00 – 13.00
Ebéd
13.00 – 15.30
Pihenő, délutáni programok, uzsonna
15.30 – 16.00
Szabadjáték, hazabocsátás
 

 

8226 Alsóörs, Varázserdő u. 3 . • <a href="tel:+36301011290">30/101-1290</ä> • info@amfi.hu